• underside slide07
  • underside slide01
  • underside slide03
  • underside slide02
  • underside slide06
  • underside slide05
  • underside slide04

Firmaprofil

Bag virksomheden

Både nuværende og kommende kunder, skal forbinde Otterup Autolakering med god service samt høj kvalitet. Vi ønsker at konkurrere på kvalitet, og ikke på prisen hvad angår lakering af biler. Det ligger os meget på sinde, at vi hele tiden har de bedste produkter, derfor stiller vi ligeledes store krav til vore leverandører. Vi forsøger altid at blive en tand bedre på samtlige områder, derfor deltager vi i relevante kurser, således, vi til stadighed altid er opdateret med de nyeste tekniker samt produkter. Både nye samt gamle kunder vil blive præsenteret for en hensigtserklæring, når erklæringen er iværksat, kan kunden regne med at normale lakeringsopgaver produceres inden for 2-3 arbejdsdage.

Større opgaver udføres efter klar aftale mellem kunden og firmaet. I forbindelselse med erklæringen, giver vi gerne tilbud på afhentning samt levering af bilen. Vi henter og bringer med egen autotransporter på hele Fyn.
Vi har stor faglig stolthed, og ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten, samtidig, forsøger vi at være fleksible, og yde vore kunder en god service. Dette er også en af grundene til at vi er KS 2000 certificeret, hvilket vil sige at vi løbende vil blive kontrolleret, at arbejdet udføres i henhold til beskrevne standarder.

Vore kunder skal kunne regne med at det vi siger, er også det vi gør, det vil med andre ord sige, at lover vi en bil færdig til et bestemt tidspunkt, gør vi alt for at overholde aftalen. I forbindelse med afpudsning, kan vi støde på noget rust eller andet, og der kontakter vi selvfølgelig kunden, hvorefter vi aftaler hvad der skal ske.

Vores kunder findes over hele Fyn og Odense.

Få et uforpligtende tilbud

Skriv eller ring til os & få en super pris!